Fjalë kyçe: Ulsi Manja.

Llogje / Nga 27-shi -

Poezi nga Ulsi Manja

Poezi nga Ulsi Manja Shko ndihmo dikë, përqafo të tjetrë dhe shko në shtëpi. Pastaj dil nga frika në mesnatë, përqafo dy të tjerë dhe kështu përsëri e përsëri. Të…

OpEd / Nga 27.al -

Edhe popullin nën hetim parlamentar!

Nga Artan Fuga Unë dua të sillem si qytetar me ndërgjegje të lartë politike. Se më dhemb vendi im. Nuk më turpëron fare ngatërrimi i hymnit tim me atë të…