Fjalë kyçe: Tumankuqe

Floktore / Nga 27.al -

Tumankuqja vjen në variantin e dy DJ

John Van Ride dhe Nick K ,dy DJ kanë sjellë për publikun një version tejet të veçantë të këngës së njohur shqiptare të Çamërisë, “Tumankuqe”. Pjesa e tyre mendohet të luhet…