Fjalë kyçe: televizioni

Mejtime / Nga 27.al -

Kaos “trafiku” nëpër studiot e Tiranës

Televizioni duhet t’i rikthehet publikut dhe t’iu merret panelistëve grindavecë dhe moderatorëve që më shumë bëjnë punën e semaforëve të prishur. Mund ta merrni me mend se çfarë trafiku mund…

Llogje / Nga 27.al -

Sa e bukur ka dalë nusja, marshalla…

Vitet kalojnë, por kujtimet mbeten. Maria De Filippi e mban këtë foto me siguri në komodinë në kokën e shtratit. Shumë vjet më parë, më saktë në vitin 1995 ajo…