Fjalë kyçe: tallava

Mejtime / Nga Media -

Mos më thirr në dasmë

Nga Ilaz Hysaj Ceremonia e dasmave, kanagjegjeve dhe synetive në Kosovë duket sa ka prekur kulmin e degradimit. Ato më nuk paraqesin notën festive e as gëzimin që ofronin dikur….

Mejtime / Nga Media -

Unë katunar, ti katunar, ai katunar

Nga Alma Nikolli Pa u menduar shumë, pa tentuar të jemi në vendin e tjetrit, me të parë një sjellje, veshje apo komunikim të “dalë jashtë mode” apo që s’ka…