Fjalë kyçe: Suedi

Mejtime / Nga 27.al -

Laponët – një popull i harruar

shkruan Fahri Xharra Diku në veriun e skajshëm të Europës, një popull i panjohur jeton në katër shtete: Suedi, Norvegji, Finlandë dhe në Rusi. Më ka tërhequr ngjyra e flokëve,…