Fjalë kyçe: Shpetim Idrizi

Mejtime / Nga 27.al -

Rama, një hap larg prishjes së zgjedhjeve

Nga Armand Maho Futja e sherrnajës mes kandidatëve, elektoratit dhe vetë partive të opozitës, përdorimi i votuesit të rreshtit për të dalë forcë e parë, janë synimet kryesore të kryeministrit,…