Fjalë kyçe: Shefqet Kastrati

Telegrama / Nga 27.al -

CNA: Top Channel nuk është shitur

Disa media dhe portale pasditen e sotme kanë shkruar se gjiganti mediatik shqiptar Top Channel ka ndryshuar pronar. albeu.com shkruan se pronarët aktualë të shumicës së aksioneve, familja Hoxha ka…

Telegrama / Nga 27.al -

Albeu.com: Shefqet Kastrati blen Top Channel

Gjiganti mediatik shqiptar Top Channel ka ndryshuar pronar. Marrëveshja është arritur dhe pritet që të nënshkruhet gjatë ditëve në vijim për blerjen e shumicës së aksioneve të Top Channel-it, të cilat i zotëron familja Hoxha. albeu.com mëson…