Fjalë kyçe: sander lleshaj

Mejtime / Nga Klodiana -

Kur të habit Lejla!

Nga Dritan Kaba Ndonjë fjalë për provokuesit ndaj protestuesve, ke ndonjë llaf Lejla apo ç’ne, nuk duhet. Akoma nuk e ke dënuar aktin kriminal dhe terrorist të organizuar nga policia…