Fjalë kyçe: sander lleshaj

Këndonjësit / Nga 27.al -

Sa frikë ka ky njeri, o burrë…

Nga Enkel Demi Në fillim nxori një grua, të cilën e paska zëvendëse të Sandër Lleshajt. Pastaj nxori një djalë që e paska zëvendësministër të Sandër Lleshajt. Ka gjithë ditën…

Mejtime / Nga Klodiana -

Kur të habit Lejla!

Nga Dritan Kaba Ndonjë fjalë për provokuesit ndaj protestuesve, ke ndonjë llaf Lejla apo ç’ne, nuk duhet. Akoma nuk e ke dënuar aktin kriminal dhe terrorist të organizuar nga policia…