Fjalë kyçe: rama ik

Foto dite / Nga 27-shi -

Mos ik po deshe…

“Shifni i momë Kruje,13 vjet i ka ba n’internim,por nuk i harro si disa qe kan dhe t’pushkatu e shkojn me honger e me pi me persekutoret.” Status i Ilir…