Fjalë kyçe: protesta

OpEd / Nga 27.al -

Pse nuk planifikon dot protesta PD-ja?!

Nga Ben Andoni Përveç aksionit të vendosur dhe të menduar të shoqërisë civile të pak ditëve më parë kundër prishjes së këndit të lojërave në liqenin artificial, që iu bashkangjit…

Telegrama / Nga 27.al -

Vihet në pranga Kreshnik Spahiu

Pas një proteste të papritur në dyert e Bashkisë së Tiranës është ndaluar nga policia Kreshnik Spahiu dhe disa mbështetës të lëvizjes së tij. Aktivistët e ditës së sotme janë…