Fjalë kyçe: presidenti trump

OpEd / Nga 27.al -

Në fillim ëmbëlsirat…

Ekstaza kombëtare e mbledhjes së sotme të Pejës, është marrja në dorë e projektit të korrigjimit të kufijve nga Shqipëria. Nga Mero Baze Ajo që ndodhi sot në Pejë natyrisht…

Llogje / Nga 27-shi -

Ja dhe lali Eri u gjet…

Kushdo që mbeti keq, tek pa Presidentin Trump dhe Macron të mbillnin një pemë pa lalin e pemëve, tashmë mund të ndjehet gjeth, sepse lali Eri aty ishte, por nuk…