Fjalë kyçe: Pogradeci

OpEd / Nga 27.al -

Sipari i turpit…

Nga Saimir Demi Kampionati i Kategorisë së Parë ka përfunduar, duke dhënë verdikte shumë të rëndësishme, siç janë emrat e dy skuadrave që vitin e ardhshëm do të jenë pjesë…

OpEd / Nga 27.al -

Grip në Gjirokastër… nuk ka “fair play”

Nga Saimir Demi Që ndonjëherë futbolli që luhet në Shqipëri të duket si pronë private e dikujt, mjafton të jesh disi i interesuar për të dhe instiktivisht bëshesh here-herë dëshmitar…