Fjalë kyçe: Parlament

Mejtime / Nga 27.al -

Kujt i skërmitet Edi Rama?

Nga Ermal Mulosmani Qysh prej krijimit të shtetit shqiptar e deri sot, Edi Rama shënon pa dyshim Kryeministrin me fuqi më të forta ekzekutive dhe pushtetin më jetëgjatë pas Enver…