Fjalë kyçe: ODIHR

Këndonjësit / Nga 27.al -

Drejt BE-së si breshkat e Edi Ramës

Nga Luljeta Progni Rezoluta e fundit e Parlamentit Evropian për Shqipërinë u kalua pa shumë vëmendje nga media dhe opozita. Ngjarjet tragjike në Bruksel, por edhe zhvillimet e brendshme, siç…