Fjalë kyçe: mitrovice

Foto dite / Nga 27-shi -

Në Mitrovicë pranga dhe shqiponjë

Pas përfundimit të aksionit të Policisë në veri të Kosovës një nga pjesëtarët e Njësisë Speciale ka tërhequr vëmendjen e të gjithëve. Ai ka bërë simbolin e shqiponjës me.