Fjalë kyçe: mira kazhani

Mejtime / Nga Klodiana -

Ta klonojmë Dafina Zeqirin

Nga Mira Kazhani Fotografia e Dafina Zeqirit, këngëtares së famshme të Kosovës nuk meriton vetëm një titull në Tiranapost.al, por respektin e redaksisë. Të gjithë mund të shkruajnë një status,…

Mejtime / Nga Media -

Shokët e çadrës përbri

Nga Mira Kazhani Në Jal ishte një diell djegagur dhe pikun e kalova në dhomë. Kur u ktheva, dallova prej së largu disa të rinj të ulur pothuajse në zonën…