Fjalë kyçe: minoritetet

Mejtime / Nga Media -

Greqisë po i çahet thesi i minoriteteve

Nga Shaban Murati Të vërtetat historike, sado që disa qeveri apo një shtet të mundohen t’i mbyllë e t’i varrosë për dekada e shekuj, vjen një ditë dhe ato shpërthejnë…