Fjalë kyçe: mësuesi

Mejtime / Nga admin -

Gëzuar festën e Euros

Nga Vjollca Cumraku 7 Marsi 1887 shënoi një datë themeltare për zhvillimin e kombit tonë. Hapja e Mësonjëtores së parë të Korçës u bë një rreze drite që u ndez…

Mejtime / Nga 27.al -

Kriza e profesionit të mësuesit

Nga Marsi Simo Një çantë në dorë, e mbushur me libra, me hapa të vegjël dhe të shpejtë perfytyrohej dikur një mësues. Dekada më përpara ky profesion ishte shumë i…