Fjalë kyçe: manastir

Mejtime / Nga 27.al -

Gruevizmi dhe Zaevizmi, shqiptarët si “doping”

Gruevizmi edhe tani po përdoret si kartë “bankomati” për vota nacionaliste. Nëse dje gruevizmi shërbente për të kamufluar feudalizmin oligarkik të një kaste njerëzish që politikën e mbindërtonin si doktrinë…

OpEd / Nga 27.al -

Faleminderit “të dashur’” tradhëtarë

Nga Marin Mema Keni kohë që “regjeni’” duke folur për të drejtat e shqiptarëve në Fyrom, kur në fakt keni punuar vetëm kundër intëresave të tyre. Keni blerë e shitur…