Fjalë kyçe: Luiza Gega

Kalitje / Nga Klodiana -

Luiza Gega, medalje e artë në Stamboll

Atletja shqiptare Luiza Gega ka korrur një tjetër sukses në arenën ndërkombëtare, duke marrë këtë herë medalje ari në mitingun ndërkombëtar të Stambollit. Atletja shqiptare është renditur e para në…

OpEd / Nga 27-shi -

“Sporti 2016”… kishim edhe ne

Nga Saimir Demi Tashmë jemi mësuar, që çdo fund viti të shoqërohet edhe me një bilanc, kryesisht të arritjeve në fusha të ndryshme të vendit, pasi për dështime, në Shqipëri…

OpEd / Nga 27.al -

Majlinda Kelmendi dhe flamuri i budallait

Nga Saimir Demi Pse është krijuar një ide e përgjithshme, se shqiptarët kanë tendenca që edhe arritjeve më të mëdha t’u gjejnë arsye për t’i errësuar? Përgjigjia është shumë e…