Fjalë kyçe: LDK

Telegrama / Nga 27.al -

Dështon marrëveshja VV-LDK (film)

Nuk ka marrëveshje. Lëvizja Vetëvendosje dhe Lidhja Demokratike e Kosovës, LDK nuk kanë arritur që të merren vesh për të nënshkruar koalicionin për bashkëqeverisje. Këtë e ka bërë me dije kryetari i Lëvizjes Vetëvendosje, Albin Kurti….