Fjalë kyçe: KÇK

Mejtime / Nga 27.al -

Origjina e akronimit KÇK

Nga Eduard Zaloshnja Të gjithë ata që popullonin bulevardin e Tiranës në vitet ’80 të shekullit të kaluar, dhe që kanë njohur Edmond Pulajn (a.k.a. Mone Pulaj), ndjesë pastë, e…

Mejtime / Nga 27.al -

Kujt i skërmitet Edi Rama?

Nga Ermal Mulosmani Qysh prej krijimit të shtetit shqiptar e deri sot, Edi Rama shënon pa dyshim Kryeministrin me fuqi më të forta ekzekutive dhe pushtetin më jetëgjatë pas Enver…

Këndonjësit / Nga 27.al -

Aleksandri, pirati dhe KÇK-ja

Nga Klodian Tomorri Ka një histori shumë të famshme, që për herë të parë mendohet se është shkruar nga Ciceroni në kryeveprën e tij “De Republica”. Historia flet për një…