Fjalë kyçe: Jozefina Topalli

OpEd / Nga Media -

Shkodra bëhet me dy Jozefina

Nga Frrok Çupi A mund të kishte Shkodra një “Jozefinë’ të dytë? Deri në kufi të të pamundurës, ishte menduar. Aq sa disa diplomatë që bënin sikur e shqiptonin keq…

OpEd / Nga 27.al -

Doktori në pritje të shpalljes armik

Nga Enkel Demi Ka një shprehje që qarkullon nëpër qytet në lidhje me raportet mes Berishës dhe Bashës. Dikush pyet nëse doktori i ka marrë leje Bashës që sulmon qeverinë….