Fjalë kyçe: Jezu Krishti

OpEd / Nga 27-shi -

Qeveria është rruga, e vërteta dhe jeta

Nga Klodian Tomorri Ata që besojnë se përmes ligjit të shpifjes qeveria ka synim të mbrojë të vërtetën dhe të luftojë shpifjen, mjafton t’i bëjnë vetes disa pyetje. Kush e tha…

Mejtime / Nga Skenderi -

Majko: Gëzuar Ponc Pilatë!

Nga Pandeli Majko Një senator amerikan në fillimin e viteve 90-të më intrigoi me mënyrën e tij të shpejguarit të “këndvështrimit” të politikës. Duke nxjerrë gishtin përpara syve ju drejtua…