Fjalë kyçe: Jalë

Mejtime / Nga Media -

Shokët e çadrës përbri

Nga Mira Kazhani Në Jal ishte një diell djegagur dhe pikun e kalova në dhomë. Kur u ktheva, dallova prej së largu disa të rinj të ulur pothuajse në zonën…