Fjalë kyçe: Ilir Babaramo

Këndonjësit / Nga 27.al -

Jemi në mëshirën e dobermanëve

Nga Ilir Babaramo Nuk e kam fjalën vetëm për kokat me qoshe të atyre krijesave të pështira që bënë plojën elektorale. Bëhet fjalë për dobermanë dhe pitbullë të tjerë. Nuk dua…

OpEd / Nga admin -

Lenifisherat e Strasburgut

Nga Ilir Babaramo Natën e 26 majit 1996, rreth gjysëm ore, bashkë me disa kolegë të tjerë, i kalova në zyrën elektorale të kandidatit të partisë në pushtet. Të gjithë…

OpEd / Nga 27-shi -

Fatmira Hajdari e kaloi vetting-un

Nga Ilir Babaramo E bija e liderit të Lëvizjes Studentore të Dhjetorit ka gjetur momentin më të pabesë për të sulmuar Partinë Demokratike. Rudina Hajdari përmes një statusi në facebook…