Fjalë kyçe: Hashashi

OpEd / Nga admin -

Nga një 31 dhjetor në …tjetrin!

Nga Lutfi Dervishi 1. Më 31 dhjetor zotohemi se për Vitin e Ri do të dobësohemi fizikisht dhe do të shëndoshemi financiarisht. Kur vjen 31 dhjetori i radhës: shëndohemi fizikisht…