Fjalë kyçe: Gramoz Ruci

Mejtime / Nga 27.al -

Partia e Djathtë

Nga Erl Kodra Për të djathtën dhe të majtën kam shkruar shumë herë. Për fat të keq, megjithëse ka një shtresë të tërë të persekutuarish politik, e djathta shqiptare akoma…