Fjalë kyçe: genocidi grek mbi shqiptarët e Çamërisë

Mejtime / Nga Media -

Qershori i çdo shqiptari

Nga Alketa Ipeku (Dine) Qershori i çdo shqiptari. Për të gjithë shqiptarët e komunitetit çam , qershori është muaji i tyre. Muaji i kujtesës historike. Muaji i dhimbjes dhe mallit….