Fjalë kyçe: Frrok Çupi

OpEd / Nga Media -

Faleminderit zotit për bombën!

Nga Frrok Çupi/ Përderisa “qeveria  nuk mund të përmbyset ndryshe përveçse me dinamit, atëherë duhet të falënderohet Zoti për dinamitin!”, pat shkruar shkrimtari amerikan, Mark Tween kur një grupim revolucionarësh…

Mejtime / Nga Ejona -

Pritet Rudina

Nga Frrok Çupi Pesë minuta më vonë hynë në rrjete ‘profesorët’, gazetarët’, analistët, ‘politologët’ prej partive dhe prej vulgut. Hynë në rrjetin e lajmeve; pesë minuta pasi Rudina Hajdari deklaroi…

OpEd / Nga Media -

Rivjen anti-amerikanizmi politik

Nga Frrok Çupi Më erdhi të shkruaj foljen “rilind” anti- amerikanizmi, por e di se idiotët çdo fjalë “Rilindje” e konsiderojnë reaksionare si në vitet pas Luftës së Dytë; ndoshta…

OpEd / Nga Klodiana -

Me sa duket, Kosova po shkon drejt “shkëmbimit”

Nga Frrok Çupi Ndoshta është koha kur “patriotët” duhet të lëshojnë mikrofonët, penat dhe pasionet- më së shumti të shtira. Ka kaq kohë që zien poli-kulturalizmi, erudicioni, krahinizmi, konspiracioni…, etj., rreth…