Fjalë kyçe: fisi

Mejtime / Nga Media -

Hë taniiii!!! Vendos! (beqarëve)

Nga Iva Tiço “Hë tani, ç‘pret? Pse nuk vendos?”, është fjalia që dëgjon më shumë nëse je e pamartuar. Mund të jesh njëzetepak dhe tridhjetëeshumë. Pyetja është “Hë, ç‘pret më?”….