Fjalë kyçe: Fatos Nano

Telegrama / Nga 27.al -

E lëshon edhe Fatos Nano: Koha jote mbaroi!

Ish-kryeministri socialist, Fatos Nano, pas aktivizimit në rrjetet sociale, ka komentuar situatën politike në vend, pa harruar të flasë edhe për ish-beniaminin e tij, kryeministrin Edi Rama. Në një reagim…

OpEd / Nga 27-shi -

Ata ishin tre…

Nga Enkel Demi Njoha fillimisht ata të dy, Alfons Gurashin dhe Agron Çobanin. Më pas Kiço Blushin. Ata ishin tre… dhe e kishin për zemër të gjerbnin kafe apo të…