Fjalë kyçe: Eurovizion

Mejtime / Nga 27.al -

Si i thonë në shqip “fuck you”?!

Nga Iva Tiço Jonida Maliqi është një perfeksioniste dhe detajiste e lindur. Në mbi pesëmbëdhjetë vjet që e njoh, nuk e kam parë kurrë të shkujdesur, madje as në palestër,…

Floktore / Nga Media -

Në Eurovizion ishin 4 shqiptarë!

Eurovisioni i këtij viti, u përfol shumë edhe për faktin se në të, merrnin pjesë për të parën herë, tre shqiptarë. Shqipëria, me Eugent Bushpepën, Italia me Ermal Metën dhe…