Fjalë kyçe: Esat Pasha

Mejtime / Nga admin -

Gomari që bëri patriotin në Pejë

Nga Mehmet Kraja* Para disa ditësh në Pejë ndodhi diçka që nuk kisha dashur të isha bashkëkohës i saj; një gënjeshtër monumentale, e pashembullt dhe e papërsëritshme, e tillë që…