Fjalë kyçe: Ermonela Felaj

Telegrama / Nga Media -

Nishani: Rama nuk njeh kushtetutën

Pas kërcënimit të ministres Felaj se: “mosdekretimi i ministrave e çon në shkarkim nga detyra”, reagoi presidenti: Po konsultohem me kushtetutën dhe institucionet për të vijuar punën më tej Pasi ministrja e…