Fjalë kyçe: Enkel Demi

OpEd / Nga 27.al -

Me nonë e motër

Nga Enkel Demi Në Kuvendin e Shqipërisë të enjten ka patur një përplasje të fortë mes ish-kryeministrit Berisha dhe ministrit Arben Ahmetaj. Çështja ishte pikërisht udhëtimet me çarter që opozita…

Këndonjësit / Nga 27.al -

Dollapi i Xhesikës

Nga Enkel Demi Vajza nga Puka ma merr mendja se është një nga emrat më të kërkuar në google nga lundërtarët virtualë shqiptarë. Ajo ka foto ndjellëse, ku nuk i…

OpEd / Nga 27.al -

Ouzaqet e Vorio Epirit të Vasil Bollanos

Nga Enkel Demi Grekët janë seriozë në shovinizmin e tyre. Ata nuk harrojnë kurrë që ta demonstrojnë idenë e tyre ekstremiste ose si e quajnë ndryshe “Idenë e madhe” (megalloidea)….

OpEd / Nga 27.al -

Ministri buzagaz

Nga Enkel Demi Në fundvitin që shkoi ndërroi jetë një nga njerëzit më me rëndësi të Shqipërisë të këtij çerekshekulli. Meqë nuk dëshiroj të hyj në intimitetin e familjarëve nuk…

Këndonjësit / Nga 27.al -

Një letër dashurie për Lulin

Nga Enkel Demi Kur Lulit i ikte zëri në tubim ose shkonte në notat e larta të një këngëtari lirik, castrato pati shumë njerëz që nuk e vranë shpresën. Shumë…

Këndonjësit / Nga 27.al -

Kalërimi i vdekjes

Nga Enkel Demi Në të gjitha besimet monoteiste vdekja konsiderohet kalim në një jetë tjetër, vazhdimësi, dëlirësi në shumë raste. Shqiptarët besimpakë dhe në shumicën dërrmuese ateistë, paganë ose bestydë…