Fjalë kyçe: elona caslli

Mejtime / Nga 27.al -

Ne s’jemi si ata…

Nga Elona Caslli “Ne s’jemi si ata…”-, më thoshte nëna gjithmonë. Në shtëpinë tonë, bota ishte ndarë në dy pjesë; ne dhe ata. Ata ishin komunistët, ne ishim njerëzit që…

Mejtime / Nga 27.al -

Ogerta, ka ca punë para se të bësh selfie

Nga Elona Caslli Sipas protokollit europian Ogerta, para se të fotografoje veten dhe mjekët në aeroport, duhet të kishe shqyrtuar fillimisht dosjet e tyre. Në ligjëratë të drejtë Ogerta, duhet…

Mejtime / Nga 27.al -

Varfëria nuk ka tipare njeriu

Nga Elona Caslli Varfëria është gjendje e njeriut, por nuk ka tipare njeriu. Varfëria nuk është një gjendje që i përket një njeriu të vetëm dhe ndaj nuk kemi pse…

Mejtime / Nga 27.al -

Opozita nuk është argument, Rama!

Nga Elona Caslli  Opozita nuk është argument, Rama! Rama, përpiqu të gjesh ndonjë mendim, që të ngrihet në nivel argumenti. Në rast të kundërt, hesht! Opozita nuk është argument! Çdo…

OpEd / Nga 27.al -

Shpërfillja është tragjedia jonë!

Nga Elona Caslli E kundërta e Dashurisë nuk është Urrejtja. Është Shpërfillja. E kundërta e Arsimimit nuk është Padija. Është Shpërfillja. E kundërta e Artit nuk është Shëmtia. Është Shpërfillja….