Fjalë kyçe: demokraci

Mejtime / Nga 27.al -

Albania 2019 “Reset Factory”

Nga Andi Bejtja* Pas rreth tre dekadash karikaturë të kapitalizmit dhe demokracisë, Shqipëria tashmë është një telefon që nuk punon. As nuk të marrin, as nuk merr dot: rezolucioni i ekranit…

Foto dite / Nga Media -

Ndryshimi midis Demokracisë dhe Diktaturës

“Ndryshimi midis Demokracisë dhe Diktaturës është që në Demokraci fillimisht votojmë dhe pastaj na urdhërojnë; në Diktaturë nuk ka nevojë ta çosh kohën dëm duke votuar.” -Charles Bukowski (Marrë nga…