Fjalë kyçe: Besa shahini

Mejtime / Nga Klodiana -

Për bes Besa, jep dorëheqjen!

Nga Erges Eskiu* Për bes Besa, nuk ta shpëton karrigen ty as shefit tënd sulmi ndaj mediave! Mediat janë në punën e tyre dhe mirë që na kanë ngelur edhe ato…