Fjalë kyçe: Astiri

Mejtime / Nga Klodiana -

Në Bregun e Lumit ndjehet shteti

Nga L. Skiroi/ Bregu i Lumit është kthyer si të thuash “Bregu Perëndimor” dhe Cisjordani në Lindjen e Mesme , ku që prej shtatë dekadash nuk u gjeti zgjidhja legal…