Fjalë kyçe: Artan Fuga

OpEd / Nga 27.al -

Edhe popullin nën hetim parlamentar!

Nga Artan Fuga Unë dua të sillem si qytetar me ndërgjegje të lartë politike. Se më dhemb vendi im. Nuk më turpëron fare ngatërrimi i hymnit tim me atë të…

Këndonjësit / Nga 27.al -

Pi- pi- pi, apo Pu-pu-pu!

Nga Artan Fuga  Pi- pi- pi, apo Pu-pu-pu! PPP pra partneriteti privat publik është degradimi edhe i privates edhe i publikes, madje edhe i partneritetit midis tyre! Privatja shkatërrohet nga…

Mejtime / Nga 27.al -

Akademia e Shkencave në … tel

Nga Artan Fuga Edhe Presidenti i Republikës z. Ilir Meta kthen me refuzim ligjin për Akademinë e Shkencave sepse e gjen në kundërshtim me Kushtetutën dhe ligjet e tjera në…