Fjalë kyçe: Artan Fuga

OpEd / Nga 27-shi -

Qytetet që na zënë brenda

Nga Artan Fuga Besoj se edhe qurravecët janë tani me shqetësimin tim tridhjetëvjeçar se po ndërtojmë qytete, që do të na zënë brenda. Sepse, pashë një deputete që nxirrte lot…

OpEd / Nga 27.al -

Edhe popullin nën hetim parlamentar!

Nga Artan Fuga Unë dua të sillem si qytetar me ndërgjegje të lartë politike. Se më dhemb vendi im. Nuk më turpëron fare ngatërrimi i hymnit tim me atë të…

Këndonjësit / Nga 27.al -

Pi- pi- pi, apo Pu-pu-pu!

Nga Artan Fuga  Pi- pi- pi, apo Pu-pu-pu! PPP pra partneriteti privat publik është degradimi edhe i privates edhe i publikes, madje edhe i partneritetit midis tyre! Privatja shkatërrohet nga…

Mejtime / Nga 27.al -

Akademia e Shkencave në … tel

Nga Artan Fuga Edhe Presidenti i Republikës z. Ilir Meta kthen me refuzim ligjin për Akademinë e Shkencave sepse e gjen në kundërshtim me Kushtetutën dhe ligjet e tjera në…