Fjalë kyçe: Ardian Dvorani

Mejtime / Nga 27.al -

Episodi i fundit i “sagës Dvorani”!

Nga Besnik Muçi Episodi i fundit i “sagës Dvorani”. Z. Dvorani si Anëtar i Gjykatës së Lartë (GJL) dhe Kryetar i Këshillit të Emërimeve në Drejtësi (KED). Së pari cila është…