Fjalë kyçe: ankth

Mejtime / Nga Media -

Tërmeti vjen prej panikut

Nga Frrok Çupi Ndërsa po thonë se paniku erdhi prej tërmetit, në thellësi të lëkundjeve njerëzore po ndodh e kundërta: Tërmeti erdhi prej panikut; si në kuptimin e drejtpërdrejtë ashtu…

OpEd / Nga 27.al -

Tërmeti, gjithkush e ka një dëshirë!

Nga Lutfi Dervishi​ Të banosh në katin e 12 nuk përjeton frikë nga tërmeti. Eshtë diçka përtej frikës dhe ankthit. Mpirje. E megjithatë duhet të lëvizësh. Nga këshillat e sizmologëve…