Fjalë kyçe: analisti

Mejtime / Nga Ejona -

Pandemia dhe Shqipëria

Nga Fatos Lubonja E vërtetë, nga karantina ku ndodhemi, jeta që kemi lënë, me ato zakonet e përditshme, baret ku pinim kafen e mëngjesit me miqtë, daljet për ndonjë drekë…