Fjalë kyçe: Alpet shqiptare

Mejtime / Nga Media -

Lëpusha, e magjishmja e Alpeve Shqiptare

Nga Nëntor Oseku Lëpusha është një fshat i vogël malor në Kelmend dhe vlerësohet si kryevepra e natyrës së Kelmendit dhe si perlë e Alpeve Shqiptare. Emri i këtij fshati…