Fjalë kyçe: adoleshent

OpEd / Nga Media -

Mos harro të hapësh dritaren!

Nga Dom Gjergj Meta A mban mend kur zgjoheshe dhe mezi prisje të dilje jashtë, me vrap, apo i përgjumur duke fërkuar sytë? Kur rrezet e para të diellit të…