Fjalë kyçe: Adem Jashari

Foto dite / Nga admin -

Gjunjëzimi para Presidentit

Në 13 vjetorin e vdekjes kryeministri Ramush Haradinaj ka përkujtuar Presidentin Ibrahim Rugova. Kreu i qeverisë më pas ka shënuar: “Ushtarët e Ibrahim Rugovës dhe të Adem Jasharit tani janë…