Rama ha bukë me qofte në Lezhë (film)

0
248

Kur vëmendja nuk është tek ai, bën të pamunduren ta marrë. Këtë herë i kanë ardhur në ndihmë qoftet, si duket.

Kryeministri Edi Rama eshte shfaqur mbrëmjen e sotme sheshin festave në Lezhë.  I shoqëruar nga kryetari i Bashkisë së Lezhës Pjerin Ndreu, Rama është ndalur në një nga shtëpizat që gatuajnë bukë me qofte dhe ka porositur.

“S’ka si Lezha për shefa kuzhine”,- shkruan Rama.